London City Police: Torrents are still relevant

Ik maar denken dat iedereen streamt. Echt, maar 1 of 2 leerlingen per klas doen nog aan dat lastig gedoe met downloaden. De populaire site The Pirate Proxy is al jaren gebanned, maar daarvoor is er het netwerk van Pirate Proxy (s). (Proxy betekent dichtbij, ofwel een server die er bijna is).

Github, de populaire site waar code wordt gedeeld door versie-beherende ontwikkelaars en dus centraal in de opensource toestand en dus gekocht door Microsoft voor meer dan $4 miljard, heeft nu de Pirate Proxy pagina moeten ontmantelen.

Als Je ze ook niet meer kunt googlen of brave searchen kun je altijd nog Rutracker gebruiken en Russisch leren om een account te maken de extensie TWP Translate Web Pages gebruiken. Download de Magnet Link en open die in uTorrent. Eventueel nog even wat poorten op je router / firewall openen voor de betere verbinding.

Erg slim zijn ze niet bij de London City Police: Het Barbara Streisand Effect leert ons (en ook gefrituurde kroketten) dat je niet meer van het Internet af te branden bent, zelfs niet als je het heel hard probeert.

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161