Ubernerd distro Arch Linux krijgt toch grafische installer

Ervoor zorgen dat de gebruiker altijd in charge is bij elk aspect van het installeren. Dat is waarom Arch ervoor koost de installatie alleen via commando’s in de terminal te laten verlopen. Maar nee. Ze zijn overstag. Phoronix probeerde de nieuwe installer “very quick and easy” .

Nou ja grafisch? Menu-commando gestuurd zullen we maar zeggen.

Is iedereen daar nu zo blij mee? Nee, een reaguurder schreef

If you can’t type with the big adults,
stay on your PlayStation.

slashdot reader l75BJC

Arch Linux, die verse broncode voor je op kan halen van elk pakketje, om deze te tunen en perfect in te bouwen voor jouw systeem. Wil je ditzelfde maar dan wat minder hardcore – met echt comfortabele gui schermen voor elke setting, probeer Manjaro. Wil je hetzelfde gemak en gebruik je toch alleen maar standaard applicaties, dan kun je net zo goed kiezen voor het gemak van Linux Mint.

Meneer, Linux Mint installeren is makkelijker dan Windows

1e klas mavo leerlingen tegen docent eloqarch, 2014

Maar waarom kiest EloqArch dan voor Pop!_OS ? Deze distro is doorontwikkeld met de veeleisende gebruiker centraal. Een pro gebruiker die complexe pakketten wil draaien . Die op een reguliere distro helemaal niet te doen zijn. Met zijn eigenwijze en moderne flatpak-benadering – server container technologie naar de desktop gebracht – lopen ze jaren voor op de andere Linux distro’s, en windows, en apple. Dus.

Men of Linux Memes

Scored these memes.

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161