Je bekijkt nu Op School

Op School

We leren je hoe je in de rij moet staan. Je mag er niet uit komen.
We vragen je om het hele jaar op dezelfde plek te zitten.
We bevelen je om te luisteren.
We duwen je naar de wedstrijd.
We laten je geloven dat je cijfers bepalen wie je bent.

Ze vertellen je niet dat je anders bent en dat maakt je uniek.
Wat je schoolresultaten ook zijn, je bent geweldig en vol talent.
Dat je het recht hebt om je uit te drukken en je emoties los te laten.

We hebben het over gas, elektriciteit, windmolen… Zonder je ooit te vertellen dat je jezelf energie bent, net als alles om je heen. We vertellen je niet dat je levensenergie wordt gevoed door kosmische en tellurische energie.

We praten over het voortplantingsapparaat en de geslachtsorganen, zonder stil te staan bij zelfrespect en de heilige kant van seksualiteit. Niemand vertelt je dat je lichaam een tempel is en niemand mag het aanraken zonder jouw toestemming.

We plakken een masker op je gezicht en overspoelen je handen met hydroalcoholische gel, om nog maar te zwijgen over hoe je je immuunsysteem op natuurlijke wijze kunt boosten en gezond blijft. Zonder te zeggen dat ademhaling een essentiële factor is voor je goede ontwikkeling.

We leren je de prestaties, de financiële rijkdom van de geïndustrialiseerde landen, zonder te benadrukken dat de grootste rijkdom in je hart zit en liefde heet. Dat hoeveel geld er ook op je bankrekening staat, als je hart vol liefde is, je veel rijker zult zijn dan sommige miljonairs.

We hebben het snel over landen in de derde wereld waar mensen verhongeren en vaak in oorlog zijn, zonder uit te leggen dat je eigen land hen de wapens verkoopt waarmee ze elkaar doden en dat het gemakkelijk zou zijn om de honger in de wereld te stoppen, als Het was winstgevend. Dat het leven van sommigen veel minder waard is dan een vat olie of een kilo lithium…

We hebben het over burgerlijke opvoeding, rechten en plichten als burger, terwijl onze gekozen vertegenwoordigers, onze elites, ze elke dag met voeten treden. Dat je je moet houden aan de regels van school en kantine terwijl de machtigen van deze wereld niets of niemand respecteren.

Je wordt snel verteld over de seizoenen en cycli van de natuur, zonder uit te leggen dat het invloed heeft op je lichaam en dat het belangrijk is om je omgeving te respecteren. Dat de mens een gastheer van de aarde is en niet zijn meester. Dat Gaia onze verzorgende moeder is en dat door haar geleidelijk te vernietigen de mens zijn eigen ondergang loopt.

We geven je een kaart met de planeten van ons zonnestelsel zonder uit te leggen dat je bestaat uit sterrenstof en dat je verbonden bent met de uitgestrekte kosmos. Dat elke trilling van het universum invloed heeft op je eigen energie en vice versa.

Luister naar mijn kind, wat de groten je vertellen. Maar geloof niets. Ontdek de onuitgesproken achter de klassieke lessen, de dingen verborgen achter de zogenaamde waarheden. Vraag jezelf alles af. Neem niets voor lief. Nooit meer.


Open je ogen en hart wijd en ontdek zelf de mysteries van het leven.

Bron: onbekend

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161