Na nog even in de vakantie na te hebben gedacht hoe wij dit gingen doen was het toch maar tijd om hieraan te gaan beginnen. Uiteindelijk bleek het vrij simpel en waren we veel te moeilijk aan het denken met een startscherm enzovoort, uiteindelijk hebben we dit niet gedaan want dit stond niet in de rubrics. We hadden de noLoop over het hoofd gezien omdat we een random function gebruikte anders was het een disco dus dit moesten we aanpassen, uiteindelijk is het allemaal goedgekomen!

De opdracht: Random Meme Generator

Ons resultaat!

Ons resultaat met code!

De writing prompt:

Om eerlijk te zijn wouden we of verraste gezichten of we wouden chagarijnige gezichten zodat we het een beetje negatieve memes konden maken, dit is zeker gelukt en het zijn nog 1 van de populairste memes van het moment ook!

Wij vinden de Mike Wazowski het leukste, het is dom en grappig, een beetje onze humor, alleen een schakeltje donkere humor ontbreekt.

Ik vind dat memes erg belangerijk zijn tegenwoordig, ze kunnen van heftige en zware dingen, grappigere en makkelijker op te vatten onderwerpen maken, neem als voorbeeld het corona virus.