Zelfbeoordeling

Link naar rubrics:


Unit 4 LA1 Mini-Project DVD-Logo

357910
DVD-Logox
DVD-Logo

Eisen voor een 9:

Win-scherm als je exact in de hoek komt binnen 10 stuiters. Let op: wel echt detecteren en niet timen, dat is fake.

Wij hebben ons hiervoor een 10 gegeven. We voldoen aan de standaard eisen voor een 9. We hebben een winscherm dat in beeld komt als de code detecteert dat het logo in de hoek komt. Daarnaast hebben wij niet de borders aangehouden van de sketch maar ons logo stuitert heen en weer binnen een tv. Waardoor het design er ook leuker uitziet. Daarnaast knippert de lamp bij iedere keer dat het logo de rand raakt.

Link naar DVD-Logo:

https://airybubbles7.nl/cynicallama7/2022/09/27/unit-4-la1-mini-project-dvd-logo/


U4 LA2 Mini-Project Draai die Koppen of Calypso

357910
Calypsox
Calypso

Eisen voor een 9:

* besturingsknoppen voor de snelheid
* karretjes draaien ook om de eigen as

Wij hebben ons zelf hier ook een 10 voor gegeven omdat we ook de besturingsknoppen voor de snelheid hebben en alle karretjes ook om hun eigen as draaien. Dat was voor een 9. Daarnaast hebben we extra verschillende achtergronden toegevoegd die ook meedraaien. Iedere keer als je de sketch opnieuw opstart krijg je een andere (random) achtergrond.

Link naar Calypso:

https://airybubbles7.nl/cynicallama7/2022/09/29/u4-la2-mini-project-calypso/


U4 LA 3 Mini-Project Stoomtrein

357910
Stoomtreinx
Stoomtrein

Eisen voor een 9:

* “panning” spoorrails en/of achtergrond
* code is vereenvoudigd, jij legt uit hoe

We hebben alle basics van de trein die moesten bij de stoomtrein. De wielen draaien en de stangen zitten vast op 1 punt van de wielen. De zuiger beweegt ook mee en die zit ook vast op een punt. We hebben de stoomtrein ook voorzien van een aantal extra’s. De rails onder de trein beweegt op de goede snelheid mee en je kan de trein versnellen door met de linker muisknop op het scherm te klikken. Hierbij veranderd de rails ook op de goede snelheid mee. Daarnaast hebben we een particle system toegevoegd zodat het lijkt alsof er stoom uit de trein komt. De code is ook vereenvoudigd. Dit hebben we gedaan door met functions te werden. We hebben dit bijvoorbeeld gedaan voor het particle system. Deze heeft een aparte function.

Link naar Stoomtrein:


Unit 4 Final Project Brulbrief

357910
Brulbriefx
Brulbrief

Eisen voor een 9:

* Voor de 9 heb je shear en humor.
* Voor boven de 9 heb je gewerkt met Matrix – de andere transformaties heb je wellicht niet meer nodig.

De envelop komt eerst in beeld. Deze gaat open en de brief komt eruit. Daarna gaat de brief naar beneden en dan gaat hij praten. Hierbij bewegen de ogen, mond en wenkbrauwen. We hebben ongeveer 30 seconde aan audio. We proberen humor te gebruiken en er zit een effect over de stem heen. De envelop spuugt soms speeksel en er vliegen item door de lucht. Aan het einde vind er een explosie plaats waardoor de envelop ontploft. Daarnaast hebben we een matrix gebruikt voor de kaarsen.

Link naar Brulbrief: