Zelfbeoordeling Ying-Yang logo Hoofdstuk 1


35789
1.5 Mini-Project Yin-Yang (Taijutu)Niet gedaangedaan maar misluktgelukt (zoals het hoort)multi-kleuren, responsive, beweging, etceigen symbool (extension opdracht) in multi-kleuren, responsive, beweging etc

Dit is mijn eindproject.

Ik heb heel erg lang nagedacht over een eigen “logo”, om het hoogste cijfer te behalen, maar toen bedacht ik bij mezelf er is eigenlijk geen beter logo dat bij mij past dan Ying-Yang. De wereld in evenwicht, het tegenovergestelde, er zit zoveel betekenis achter dit logo, daarom heb ik gekozen dit logo zo uitgebreid te maken en dit zien als “mijn logo”. De druppels op de achtergrond stellen neerslag voor (muis linksboven = sneeuw en muis rechtsonder= regen). Daarboven heb ik nog wolken gemaakt waar het uit komt. De driehoeken op de achtergrond zijn bergen, en de achtergrond bestaat ook uit 2 tegenovergestelde kleuren wat het Ying-Yang logo nog extra support. En het logo draait natuurlijk.

35789/10
x

Voor mijn gevoel verdien in een hoog cijfer omdat ik het zo uitgebreid het logo heb gemaakt en er toch soort van “mijn” logo van heb gemaakt, ook heb ik heel veel mensen in de klas geholpen tijdens deze lessen, al was het voor kleuren of om het logo te laten draaien.

Ik doe dit project samen met Tautchile1, de link naar die site:

https://airybubbles7.nl/tautchile1/

En hierbij de link naar de code:

Ik vond dit een erg leuk project om te doen!