Les 9

Tijdens deze les ben ik bezig geweest met het invullen van onderstaand bestand. Ik heb dit gedaan zodat ik een cijfer kan krijgen en zodat er wordt gezien hoe ik vindt dat het afgelopen weken gegaan is.

Cijfer/ Keuze Motivatie: voor deze keuze
RupsHet maken van de opdrachten van de afgelopen weken zijn goed gelukt. Ik vindt dat ik het redelijk snel onder de knie had. Ook vond ik het leuk om nieuwe dingen te leren, te maken en te creëren wat ervoor zorgde dat ik door wilde gaan met ontdekken hoe ik verder kon gaan en of ik iets nieuws kon leren.
7,5 Na een korte tutorial (bijv. de dolfijn) was het voor mij duidelijk wat ik moest doen. Na verloop van tijd ging het steeds makkelijker deze skills toe te passen. Af en toe heb ik ook klasgenoten geholpen die wat meer moeite hadden met hoe alles in elkaar zat en werkte. Er is een duidelijke groei te zien in mijn scrapbook, doordat ik steeds meer te weten ben gekomen over informatica (Front-end) en er nu een beetje meer ervaring mee heb. Verder heb ik geleerd om met illustrator te werken.
8Er zitten een paar kleine foutjes in de game die wij er niet uitgekregen hebben. Bij de game hebben we onze personages gebaseerd op de poppetjes van een bekende serie en op ons zelf. Verder zijn de poppetjes bijpassend bij het verhaal. Iets wat we hebben toegevoegd in onze game wat ons wel leuk leek was dat we zelf een stukje hebben laten inspreken door een groepsgenoot. Ook is er een duidelijk begin en einde, het is redelijk duidelijk voor welke leeftijdscategorie wij de game gemaakt hebben, de opbouw van de game is duidelijk en de game is zelf bedacht.