Uiteindelijke Logo’s + beoordeling project huisstijl

Dit zijn de drie uiteindelijke logo’s die ik heb gemaakt. de 2de en 3de zijn gebaseerd op de eerste en lijken wat meer op elkaar. (Ik snap niet waarom de kwaliteit zo slecht is). Verder heb ik hieronder de beoordeling van het huisstijl project

Inzet/ Voortgang Ik geef mezelf een 7, ondanks dat ik in het begin weinig heb gepost (vanwege problemen met de laptop en hierdoor niet verder kunnen werken) ik heb dit goed opgepakt zodra ik weer verder kon gaan werken. Ik heb dit uitgebreid gedaan en duidelijk laten zien waar ik mee bezig ben geweest.
Branding conceptIk geef mezelf een 6,5/ 7, omdat ik meerdere concepten heb gemaakt van mijn branding.Hierbij heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met meerdere concepten maar dan in een gevoegd, waardoor er ook meer terug komt. Verder heb ik ook duidelijk gemaakt waarom ik hiervoor gekozen hebt.
LogoIk geef mezelf een 8, omdat ik meerdere logo’s heb gemaakt die voldoen aan mijn branding en criteria. Verder is de kwaliteit oké tot dat ik hem ergens anders deel.
Werkstukkenik geef mezelf een 7,5/ 8, omdat alles bij elkaar past, mijn naam, de kleuren combinatie past allemaal goed en komt ook duidelijk terug. (Dit zorgt ook voor de emoties)