Zelfbeoordeling; Album art

1.5 Mini-project Yin-Yang7,gelukt (zoals het hoort)
2.4 Mini-project Custom emoij7,dynamic emoij (mouse response mouseX & Y)
Final Project Album Art7,5
Use built in variables that make your desigs dynamicSize or colour change with mouse
Create & use custom variables to control two or more elementsYes
Have your design change slightly each time it is runNo

https://editor.p5js.org/lisavantgeloof/sketches/OF7yNXP2w

Mini-project Ying-Yang; 7, omdat we een gelukt symbool hebben gemaakt zoals de opdracht was en we hebben er doormiddel van de kleuren om te draaien er een eigen draai aan gegeven. We wilde wel het symbool zo dicht mogelijk bij het origineel houden om de boodschap heel te houden.

https://editor.p5js.org/lisavantgeloof/sketches/-nZ0e6hwub

Mini-project custom-emoij; 7, omdat de emoij reageert op mouseX en mouseY en we er een eigen draai aan hebben gegeven. We zijn blij geweest met dit resultaat en vanaf hier zijn we begonnen met beweging terug te brengen in onze resultaten.

https://editor.p5js.org/lisavantgeloof/sketches/3TeGdsKl5

Final project album-art; 7,5, omdat onze zon veranderd van kleur zodra de muis beweegt en we hebben veel tijd gestoken in het kleur overloop. We wilde graag iets speciaals in ons eindresultaat stoppen, iets uitdagends en iets nieuws. We hebben er veel aan moeten sleutelen, maar hebben er zeker iets van op gestoken. Ook hebben we tekst verwerkt in onze cover, iets wat we hiervoor ook nog nooit geprobeerd hadden. We hebben bewust de keuze gemaakt om de kleurverloop te verwerken in plaats van het de design change in ons resultaat te verwerken, omdat wij ons idee wilde uitwerken zoals wij het voor ons hadden.

We hebben gekozen voor herkenbare kleuren, zoals de gele zon, het groene gras. We hebben gekozen voor herkenbare kleuren zodat iedereen weet wat er wordt bedoeld. We wilde heel graag een kleuroverloop achter de zon. Dit moet de zondondergang voorstellen. We hebben gekozen voor zwarte letters, omringt door witte lijnen zodat de letter goed naar voren komen. Het nummer dat bij de cover hoort is: follow the sun. Dit hebben we terug laten komen op de volgende manier: de weg loopt richting de zon.