Beoordeling unit 1


35789
1.5 Mini-Project Yin-Yang (Taijutu) Voor de eerste eindopdracht was het de opdracht een Taijutu symbol, ook wel ying-yang symbool, te schetsen. Voor deze opdracht zou ik mijzelf een 7 geven. Ik heb de opdracht gemaakt zoals in de uitleg stond, maar niets meer dan dat. Er zijn geen extra toegevoegde functies.
2.4  mini project Custom emojiVoor het mini project van LA 2, hebben wij een eigen emoji mogen ontwerpen. Voor deze opdracht zou ik mezelf een 7 geven; we hebben een bestaande emoji gekozen en hier een aantal aanpassingen aan gedaan. Hierbij hebben we verschillende vormen en variables gebruikt.
Final Project Album Art
Use built in variables that make your design dynamic Voor het kopje Use built in variables that make your design dynamic zou ik mezelf een 8 geven. In de album cover hebben wij één effect dat bij een muisklik voor kleurverandering zorgt. Echter vind ik deze niet zodanig bijzonder dat het een 9 verdient.
Create & use custom variables to control two or more elements Op het gebied van Create & use custom variables to control two or more elements zou ik mezelf een 9 geven. We hebben in ons project erg veel gebruik gemaakt van variabelen die voor erg veel verschillende functies gebruikt worden.
Have your design change slightly each time it is run Ten slotte geef ik mezelf voor het onderwerp Have your design change slightly each time it is run een 8. Op de album cover zijn sterren te zien die elke keer dat het project opnieuw gerunned wordt, van locatie veranderen.

Final Project Album Art:

Ten slotte hebben we voor het eindproject een album cover ontworpen. Dit hebben we gedaan aan de hand van een al bestaand nummer waarvan wij de sferen en thema’s in beeld hebben moeten brengen. Het nummer waar wij voor hebben gekozen is Delicious Things van de Britse indieband Wolf Alice. Dit nummer gaat over het leven in de grote stad, in dit geval specifiek Los Angeles. Tekstueel ziet dit nummer de leadzangeres mijmeren over de belofte van roem en geluk die de grote stad door haar representatie in de media meebrengt. Het LA-sterrendom brengt echter, tegen haar verwachtingen in, eerder gevoelens van eenzaamheid en angst met zich mee; twee gevoelens die een zeer grote rol spelen in dit nummer. Ze verteld niet haar plek te kunnen vinden binnen de stad en als gevolg hier van slechte keuzes te maken op het gebied van mannen en recreatieve activiteiten.

Kort samengevat gaat het nummer over eenzaamheid en het leven in de grote stad. Om dit te kunnen overbrengen hebben wij een stad in de nacht gemaakt. De nacht is hierin een metafoor voor de donkere, eenzame periodes die de zangeres doormaakt.