Beoordeling site


3579
VormgevingOpmaak is vrijwel default van dit themaVloekende kleuren en/of kinderachtige, onprofessionele looksKleurenpalet met passende kleuren gerealiseerdEigen logo, fonts, kleuren met doordacht concept. Custom CSS ingebruik genomen.
Navigatie / StructuurMenu is defaultMenu is duidelijk ontoereikend, geen categorie structuur
Menu zoals het hoortKrijg je het beter? Prove it.
InhoudInhoud is onverzorgd met halve zinnen en ondoordachte opmaakTe weinig berichten met te weinig content. Te laat begonnen?Je krijgt een beeld van je ontwikkeling de afgelopen maandenJe laat zien welk niveau je eigenlijk hebt.
3579
VormgevingX
Navigatie / StructuurX
InhoudX

Dit is een rubric die ik zelf moet beoordelen.

Ik vind dat de vormgeving een 7 verdient, want er wordt realistische kleuren gebruikt, beetje de standaard kleuren zwart, wit en grijs. Er zat geen idee achter hoe ik mijn site een vorm kan geven. Alleen de Star Wars achtergrond zit een idee achter. Het idee is dat ik de mensen meeneem naar mijn succes in het vak informatica.

Ik vind dat mijn menu een 5 verdient, omdat het best slordig is. Voor de rest heb ik in mijn menu alles staan wat er hoort te staan. Zoals een categorie, doorverwijzing naar andere sites, video’s, scrapbook, klas en airybubbles7. Achteraf had ik bepaalde dingen ook anders kunnen doen zoals dat welkomstwoordje ergens anders kunnen zetten of beter op mijn homepagina.

Inhoud vind ik een 7 waard, omdat je wel ziet wat ik allemaal kan. Je kan zien dat categorieën heb gemaakt en nieuwe pagina’s heb gemaakt. Je ziet ook hoe ik dingen steeds beter doe.