Unit 3-Dodo-Scrap-Zelfbeoordeling

Wallpaper

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/89PU0UUa9

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/kCC7ggKlw

7

De vereiste onderdelen zijn verwerkt in de 3 verschillende (in kleur en vorm) wallpapers. Waarvan ik er 2 heb samengevoegd, waarbij als je op een knop drukt deze wallpaper er tussen wisselt.

Vision Board

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/xWM-mKAof

7.5

Het voldoet aan de eisen, en elke keer als je de vision board start, is de afbeelding in het lijstje anders. Het heeft dus variatie.

Kinetic Type

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/JjrzpZ-VG

7

Dit werk voldoet opnieuw aan alle eisen en heeft een interactie waarbij als je op een knop drukt, de tekst zal veranderen.

Musical Keyboard

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/_oryzn0ks

9

Deze piano heeft vele variërende geluiden uit de game Hollow Knight. het voldoet aan de standaard eisen en het heeft zelfs nog een bonus. Alle knoppen hebben een bijbehorende afbeelding om aan te tonen welk geluid afspeelt. Ook zijn beide opties benut als het gaat om een knop activeren, dit kan beide met een toets en een mousePressed. Als een kleine bonus wordt op de map onderin zichtbaar waar het geluid oorspronkelijk vandaan komt.

Meme Generator

https://editor.p5js.org/SuperiorCrane1/sketches/VAzFWvxQQ

7

In mijn ogen voldoet deze meme generator aan de eisen, er zijn zo’n 6 verschillende afbeeldingen en 5 verschillende teksten. Waardoor er 36 verschillende combinaties aan memes kunnen ontstaan.