Zelfbeoordeling Opdrachtenreeks

Link naar rubrics:

Big Code Chunks:

3579,2
Big Code Chunks
telt 2x
x

Deze telde 2x mee. Voor een 9 moesten we ook een eigen class hebben. Dit hebben we gemaakt. Alles is terug te zien bij de inleveropdracht in replit. Er staan slechts een paar lijnen aan code in de draw. Het was al een vrij complexe code om aan te passen. Hij was langer dan andere paint codes omdat er veel meer bij zat en daarom vind ik dat het net wat hoger verdient. Ik dacht zelf aan een 9,2.

Essay:

Essay3579
Lengte
telt 1x
x
Analyse
telt 2x
x

De lengte zit net iets onder de 1000 woorden. Ik wilde veel meer schrijven maar hier was geen ruimte meer voor. Essay ingeleverd in teams.

Ik heb meerdere wetenschappelijke artikelen gebruikt in een combinatie met artikelen op het internet. Hierbij heb ik nummers gebruikt om een punt te maken en dat heb ik gecombineerd.

Fireworks:

357910
Fireworks
telt 3x
x

Ons fireworks project bestaat uit meerdere classes en functies. Hierdoor staat alles georganiseerd. Ook werkt er een timer voor de duur van de fireworks. Deze wordt geactiveerd bij het klikken op het lont. De cursor heeft een aansteker plaatje wat een kleine maar leuke toevoeging is. Wanneer het vonkje bij het lont helemaal omhoog is, gaat het beeld omhoog zodat je de lucht ziet. Wanneer de vuurwerkshow voorbij is gaat het beeld weer naar beneden en hierdoor kan je het zo vaak afspelen als je wilt.

OBS Studio:

357910
OBS Studio
telt 1x
x

Hiervoor heb ik mezelf een 10 gegeven. Dit heb ik gedaan omdat al mijn instellingen van mijn eigen opname programma al klaar stonden om mee te beginnen. Ik kan zelf de locatie van de webcam aanpassen waar ik wil en audio/screenrecord en webcam zijn apart opgenomen en toen samengevoegd zodat het beste resultaat ontstaat. Dit is geëdit met Shotcut. In dit programma heb ik 4 videosporen gebruikt om de video uiteindelijk te kunnen editen. Hierbij heb ik ook een intro en outro toegevoegd dus daarom vind ik dat Gleefulcod en ik een 10 verdienen.

Totaal cijfer 9,5