Wat heb ik gedaan?

Hieronder staat wat ik de afgelopen weken aan informatica heb gedaan.

27-10-2020

Vandaag hebben we uitleg gekregen in het programma Adobe illustrator. Zo hebben we basis figuren gemaakt en een gsm gemaakt. Ook mocht je beginnen met een dolfijn te maken.

De basisfiguren
GSM
Dolfijn

3-11-2020

Vandaag heb ik de dolfijn afgemaakt waar ik vorige les al aan had gewerkt.

Ook hebben ik 3 november een deel van opdracht 1 gemaakt. We moesten vakjes maken met een woord en de kleuren moeten bij dit wordt passen, zoals je hierboven ziet. Ik heb dit met Adobe illustrator gedaan.

24-11-2020

Deze les hebben we groepjes gemaakt voor het bedenken van een game. Zo hebben we een idee, een thema bedacht en personages verzonnen. Ik heb ook alvast de achtergrond voor het begin van de game bedacht. (Zie plaatje hieronder).

1-12-2020

Vandaag heb ik een karakter gemaakt in adobe illustrator voor onze game. zie hieronder voor het resultaat.

8-12-2020

vandaag heb ik nog een karakter gemaakt in adobe illustrator.

5-01-2021

Vandaag heb ik fotoshop gedownload (wat een tijdje duurde) en heb ik een ananas erin gezet, toen liep mijn laptop vast dus kon ik niks meer doen. Zie hieronder nog een screenshot van mijn ananas.

12-1-2021

vandaag heb ik de beoordeling van onze game gemaakt en heb ik mijn site iets veranderd. Ik heb voor bijpassende kleuren gekozen zodat mijn site een eenheid vormt. Zie de plaatje hieronder voor de resultaten.

26-01-2021

Vandaag heb ik met Photoshop de What … think I do opdracht gemaakt. Het werken in Photoshop liep wat moeizaam omdat mijn laptop wel is vast liep. Zie hieronder het resultaat.

9-02-2021

Vandaag heb ik in Photoshop gewerkt aan mijn Neymar plaatje (zie hieronder het resultaat). Het duurde even voordat ik het doorhad hoe alles werkte maar uiteindelijk lukte het.

16-2-2021

vandaag heb ik een een site opgezocht over branding en een video over branding opgezocht. Ook ben ik begonnen aan kleuren, lettertypes en ideeën voor mijn branding.

2-3-2021

Vandaag ben ik verder gegaan met de concepten voor branding.

9-3-2021

Vandaag ben ik begonnen aan een logo. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat. Ik heb het logo gemaakt in adobe Illustrator.

Dit is het eindresultaat geworden

16-02-2021

Vandaag heb ik een simpele versie van mijn logo gemaakt in Illustrator. Ook heb ik geprobeerd om een eigen lettertype in mijn site te zetten.

23-3-2021

Vandaag heb ik nog meer logo’s afgemaakt. Ik had wat problemen met exporteren als, omdat mijn logo dan ineens heel klein werd. Toen heeft de docent geholpen en is het goed gekomen, het bleek dat mijn logo gewoon erg klein was.

6-4-2021

Vandaag ben ik begonnen aan mijn PowerPoint. Ik heb in mijnpowerpoint alles staan wat ik de afgelopen periode heb gedaan. Ook heb ik mijn zelf beoordeling gemaakt.

Inzet/ vooruitgang7/8 Ik geef mezelf een 7 /8 omdat ik op mijn site heb gepost wat voor video’s ik heb bekeken voor bijvoorbeeld branding. Ook heb ik duidelijk op mijn site gezet waar ik precies mee bezig was en waarom ik het zo heb gedaan. Ook liet ik  het uiteindelijke resultaat zien.
Branding concept7 Ik geef mezelf een 7 omdat ik meerdere concepten heb gemaakt. Ook heb ik goed gekeken welk concept nou echt het beste bij mijn branding paste en daar ben ik verder mee gaan werken. Ik vond het nog wel lastig om tussen de verschillende concepten te kiezen.
Logo8 Ik geef mezelf een 8 voor mij logo. Ik heb in totaal 3 logo’s ontworpen die binnen mijn criteria voldoet. Uiteindelijk heb ik gekeken welke het aller beste was en die heb ik gekozen als eind logo. Ik ben erg trots op het logo dat ik heb gemaakt
Werkstukken7 Ik geef mezelf een 7  voor de werkstukken omdat mijn stijl past bij de branding en logo. Ook is mijn logo goed voor teams. Ik heb ook op mijnsite het kleurenschema en Custom CSS. Ik vond dit nog wel lastig om te doen.
Mijn PowerPoint