tutorials

Dit zijn de tutorials die ik voor dit mijn weather app gevolg heb:

Deze video was heel fijn om te hebben als introductie omdat ik zo heb geleerd wat api’s doen en wat je ermee kan. Ik snapte nog niet helemaal door deze video hoe ik het zelf moest gaan doen.
Door deze twee video’s heb ik heel erg goed geleerd wat een Json is en waarvoor ik het nodig heb in mijn weer app code.
Van deze video snapte ik in het begin wel waarvoor ik dit nodig had maar wist nog niet hoe ik dit in mijn weer app kon gaan gebruiken dus ben ik andere video’s gaan zoeken zoals die hieronder:
Aan deze video had ik het meest omdat hij precies uitlegt wat je moet doen en waarom je dat doet. Zo heb ik van deze video geleerd om weer op te halen en het te verwerken in mijn code. Ook heb ik van hem geleerd om een submit button te maken zodat je in elke stad het weer kan ophalen.

Deze video was eigenlijk een soort herhaling van de video van 10.5 dus ik had er niet heel veel meer aan maar het was wel even fijn om te kijken omdat je dan weer weet hoe het zit en je verder kan met de weer app.

Aan deze video heb ik niet heel veel gehad omdat ik vond dat hij nogal langdradig door de video ging en ik zijn uitleg niet snapte en ik daardoor afhaakte. Wel vond ik het interessant om zijn design te zien en heb ik wat ideeën op gedaan.