VWO5

Beoordeling p5js. Unit 2

3579
VoortgangOp de dag van de deadline;(2x)x
2.3 Mini project light switch game;(2x)x
3.2 Final project paint(3x)x +1
Writing Prompt(1x)x
Totaal7,5

Op de dag van de deadline hadden we alle opdrachten en de zelfbeoordeling af, het was best een pittig project waardoor het niet is gelukt om voor te lopen op de planning. daarom geven we onszelf hiervoor een 7

Voor het mini project de light switch game hebben we een puzzel met een werkende oplossing met 6 schakelaars. We hebben zelf een soort light switch game bedacht aangezien de opdracht niet precies zei hoe het moest werken.
UITLEG GAME:
Hoe werkt het spel?
Wanneer je op je toetsenbord op de getallen; 1,2,3,4,5,6 drukt gaan de vierkanten in het spel aan. Houd de toetsen eventjes ingedrukt.
Hoe win je het spel?
Je wint het spel wanneer je alle vierkanten aangezet hebt, maar in de goede volgorde: eerst de gene meest linksboven en als laatst de gene meest rechtsonder. Wanneer je de juiste volgorde hebt gevonden heb je alle lampen in de juiste volgorde aangezet en het spel gewonnen.
https://editor.p5js.org/lisavantgeloof/sketches/8FUx5qOU5

Voor de final project paint geven we ons zelf een 8 omdat we voldoen aan de 4 requests en we hebben er zelf een slider aan toe kunnen voegen met wat hulp van het internet. ook hebben wij een functie waarmee je het hele tekenvlak in 1x uit kan gummen.
https://editor.p5js.org/lisavantgeloof/sketches/p1lqcWGaR

Voor de writing prompt geven we onszelf een 9, omdat we een sterke goede uitleg hebben gegeven over hoe fantastisch goed ons project is.

Writing Prompt

Bij het gebruik van ons paint project is het heel duidelijk wat er mogelijk is door de gebruikte woorden en logische kleurtjes. Je kunt verschillende figuren gebruiken, verschillende kleuren en verschillende diktes. door te klikken op de kleuren krijg je natuurlijk een andere kleur, met de schuifknop kan je de dikte van je pen veranderen en de letters op het toetsenbord hebben allemaal verschillende handige functies.

We hebben gekozen voor zachte kleuren, omdat wij zie dat deze kleuren momenteel erg modern zijn. Wij willen hiermee meer jongeren aan te trekken tot ons project.

We merken dat perfecte figuren tekenen zoals bijvoorbeeld cirkels altijd lastig is, Daarom hebben we als functie dat je standaard figuren kan toevoegen tot je tekening.

EINDCIJFER; 7,5