Hellraiser vereist Sony account, gamers in opstand

Het Internet staat weer in brand. Je moet nu een Sony (PSN) Account hebben om in de games rond Hellraiser op Steam (op je PC) te komen. Die jij gekocht hebt. “Kopen” … Nu heeft Sony geen beste track record, vindt men. En in de UK moet je een ID of Face gebruiken. Het aantal negatieve reviews loopt al in de tienduizenden.

In 2011 werd Sony meerdere keren op rij getroffen door attacks, 37.000 accounts compromised. Drie fora (PS3Hax, PSP ISO, PSXScene) rond het PS imperium zijn later nog gehacked maar waren die van Sony zelf dan? Oh wacht.

Ik herinner me ineens een situatie waarin Unity de licentie had veranderd. Soortgelijk he. Developer base ging boos, CEO eruit. Ze hebben net deze week een nieuwe (waar las ik dat nou?) . Godot (Free Software) verdubbelde zijn user base.

Community manager

Let op, die gaat er binnen 2 maanden uit.

Really

Dus wat hier eigenlijk speelt. De PC spelers achten zichzelf “vrij” van de Nintendo’s, de Microsoft XBoxen en de Sony Playstations. Baas op eigen systeem. “PC Master Race” is een gebezigde uitdrukking. Daarom is Steam populair. Een stuk haat tegen die grote geldwolven. Wacht nu maar tot ze ontdekken dat Windows10/11 helemaal niet zo vrij is en dat er nog een veel vrijer universum is waar Steam ook werkt. Immers ze loggen wel in op hun “eigen” pc met een Microsoft-account im Steam überhaupt te starten.

Update may 6. “For the players”…

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161