Beoordeling Rubrics Keuzeproject V5

35799,99
ChallengeJe kiest een project dat je al eens eerder als IT-opdracht hebt gedaanJe kiest een project uit de lijstJe daagt jezelf uit door extra doelstellingen toe te voegen aan het project uit de lijstJe bedenkt zelf je eigen project met een REST API
Tutorials (Apart cijfer)Je bent vergeten notitie te maken van je gevolgde tutorialsJe hebt alleen de door-de-docent aangegeven tutorials gevolgdJe hebt zelf meerdere tutorials gezocht, gevonden en gebruiktJe schreef verbeteringen aan de tutorials die je vond, of je maakte er zelf minstens 1
VisualsHet ziet er echt niet uit maar dat komt doordat je je er niet voor hebt ingezetJe hebt aantoonbaar inzet gedaan om fatsoenlijke looks te krijgen maar met weinig succesJe project ziet er netjes uit, qua kleuren en qua opmaak / verdeling. En de site is navigeerbaar.Je project is extreem strak opgemaakt, op een niveau dat je niet kunt verwachten van een static html site.
Code / backend
Je bent nog aan het stoeien met de tools. Daardoor heb je de code zelf ook niet onder de knieJe kopieert er lustig op los maar het resultaat is vaak onverwacht (dwz codes werken niet omdat ze niet zijn aangepast aan jouw project)Je bent in staat zelf code bij te leren en deze toe te passen in je project. De docent staat met zijn oren te klapperen. Gelukkig heb je daarvoor duidelijke comments toegevoegd.
Doelstelling / requirementsJe haalde niet alle requirementsJe haalde wel alle requirements:Je haalde de requirements ruimschoots / extra / lastiger e.d.
Architectuur
(alleen JSON API)

Eindterm E1
Je hebt geen of een incorrect diagram getekend van de architectuurJe hebt een bijna correct diagram getekend van de architectuurbrowser, p5js editor en REST API Host zijn correct aangegeven. jouw architectuur is nog ingewikkelder geworden en dat weet je ook correct uit te leggen.
Databases (alleen JSON API)
Eindterm H
Het lukt je niet om gegevens op te halen via een REST APIJe kunt gegevens ophalen via de REST APIJe combineert meerdere API’s tot een originele toepassingJe schrijft zelf code voor de API backend en/of je weet ook updates en/of inserts te doen via een API.
Vanaf 2022-23
Eindterm C
Informatie
Norm bedenken

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161