Rubrics bij Gokkast

Ook bruikbaar voor BLikkerige Microfoon

Tussencijfer (1/3)

Voor het tussencijfer lever je een video in (OBS Studio), waarin je laat zien hoe je gokkast werkt als de gokker erachter zit. Licht toe hoe je de gokker verslaafs maakt (deelopdr 1). Je laat je audio laat horen en je visuals toont. De beoordeling is dan:

  • Deelopdracht 1. Maak de gokker verslaafd. Hypnose / Algoritme / Verslaving / Beïnvloeding: op basis van je verhaal en aanzet van de realisatie
  • Deelopdracht 2. Visual Design. Het idee. De afwerking. Misschien werkt niet alles maar als het er tof uit ziet is dat wel gefixed. Tussencijfer = 2 punten hoger in de rubrics
  • Deelopdracht 3. Audio Design. Tussencijfer = 2 punten hoger in de rubrics
  • Deelopdracht 4. Video. Maak een video van een demo zoals de gokker de gokkast gebruikt. Beperkte uitleg van de code, alleen hoofdzaken en pareltjes. Video van max 7 minuten aub.
  • Coding Style: als in de rubrics. Dit is geen aparte deelopdrachten maar het wordt beoordeeld a.d.h.v. de code die je inlevert.

Eindbeoordeling

3579
Deelopdracht 1. Maak de gokker verslaafd.Een creatieve. eenvoudige oplossing bedacht om de gokker te hypnotiseren. De rollers zijn daarentegen niet echt fancy.Een variabele en formules gerealiseerd om de gokkans te beïnvloeden.Wetenschap serieus gebruikt om de gokker te verslaven

De rollers heb je met geavanceerde codes gerealiseerd om de visuals te perfectioneren.
Deelopdracht 2. Visual Design.Het ziet er nog saai uit. Beweging, feedback, Fantastisch, kleurtjes, hypnose, ook overbodige zaken die afleiden. De rollers bewegen wel maar niet echt smooth. Je hebt code geschreven voor graphics die je wellicht ook als PNG had kunnen doen, dus je hebt je uitgesloofd om het supertof te maken.
Deelopdracht 3. Audio Design.StilteEr is geluid(8) Er zijn meerdere geluiden afhankelijk van wat er gebeurt.
(9) De geluiden passen bij elkaar en de visuals in een overall theme
Deelopdracht 4. Videogeen video = eindcijfer 4slechte video = maximum cijfer is 6Goede audio / video om een cijfer van 6.5 of hoger te unlocken. Een video van max 7 minuten aub. Een goede audio mix, dus heel hard bliep door je voice heen is niet een 9.
Coding StyleCTRL-C CTRL-V
Je hebt codes staan die je niet kunt uitleggen.
Lange lappen herhalende codes die dus beter hadden gekund.
Je gebruikt html buttons buiten het p5 canvas om.
Functies voor de meest voorkomende codes(8) Een opgeruimde draw() met voldoende comments. Begrijpelijk en gestructureerd. Classes van een ander in gebruik genomen.
(9) Eigen classes

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161