H5 Examen-zakkers en H5->V5 doorgroeiers zijn allemaal de sjaak

In H5 werkten jullie met BJC. Op een gegeven moment nog als enigen, want H4 en ook V4 koos er al in januari voor om te switchen. Beter, breder inzetbaar en sneller te leren en te lezen en ook nog leuker.

Maar je ligt wel achter, dude.

Naar V5

Kom je volgend jaar in V5 uit H5, dan heeft de rest van de klas al Unit 1 en 2 gedaan. Ik ben al blij als je in de vakantie even Unit 1 doet. Gebruik de nieuwe methode op p5js.nl In de loop van het jaar haal je het gewoon een beetje in, lig je achter en heb je zweet. Je gaat het redden.

Het maakt dus niet uit of je in H5 wel of geen IT gedaan hebt, want je begint toch bij 1. Mjah als je met BJC hebt gespeeld pak je het wel sneller op denk ik.

Gezakt in H5

Ik weet niet of we ook zakkers hebben, maar dan ben je dubbel de bok. Ook voor jou ben ik blij als je in de vakantie even Unit 1 doet. Van p5js.nl.

Is dat voor cijfer meneer?

Cijfer-addicts vragen gelijk de vraag der vragen. Nee. Maar eigenlijk moet jij wel een cijfer voor Unit 3 en die lastige projecten die erna komen. Dus ik moet ook wat. En we marchanderen halverwege de regels, wat mogelijk is in de tijd, wat je van iemand kunt verwachten en wat ik zelf redelijk vind.

Inschuiftabel V5

Je ligt 2 units achter, waarbij je 1 moet inhalen door jezelf voorbij te lopen en de andere krijg je wat ruimte doordat we het project dat de anderen doen, skippen. Halverwege periode 2 moet je weer bij zijn, dat is op 1 december.

Elk blokje is 4 weken. Jij moet dubbele snelheid maken. Succes.

PeriodeDe klas doetJij doet
1 w1-4Unit 3 LA 1 + 2Unit 1
1 w5-8Unit 3 LA 3Unit 2
2 w1-4ProjectUnit 3

Inschuiftabel H5

Jij ligt ook 2 units achter, net als die in V5. Jij gaat het druk krijgen. Als de lessenserie begint moet je er klaar voor zijn, want dat is pittig. Dus: Jij moet quad (4x) snelheid maken in het eerste blok.

Periode De klas doetJij doet
1 w1-4Unit 3 LA 1 + 2Unit 1 + 2
1 w5-8Unit 3 LA 3Unit 3
2 w1-4Lessenserie Lessenserie
2

Vragen?

Check eerst het Internet, check je klasgenoten en schoolgenoten en finally, check je docent. Stuur echte berichten via Teams. Maar daar kijk ik nooit op. Google mijn naam, check het nulzes nummer en SMS even dat je op teams vragen hebt. Als ik offline ben (en dat hoop ik wel) dan kan het even duren.

Sterkte!

Eloquent Architect

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161