Rubrics Beoordeling BJC Unit 1

Voor elke rij in de tabel: Je tekst uitleg, de link naar je bewijs en het cijfer dat jij denkt dat eerlijk is.

https://bjoc-nl.github.io/inhoudsopgaven/hoofdstuk1.html

Eindterm3579
1.4 page 3, Je Privacy Beschermen – de zaak van Tanya RidersJe hebt geen argumentenJe hebt argumenten voor 1 van de standpuntenVoor beide standpuntenJe hebt een derde standpunt dat aan beide behoeften tegemoet komt.
Aantoonbaarin je keuze project
Opslaan / DelenJe slaat niet correct op en/of je kunt niet meer in je accountJe maakt niet-werkende links naar je code Je bent in staat werkende links van je snap project te delenJe embed je code werkend in de site.
D1, D2BlokkenJe begrijpt code die je krijgt, nietJe kunt bestaande code lezen en aanpassenJe bent in staat code aan te passen, gebruik makend van bestaande blokkenJe hebt eigen blokken gebouwd die in meer situaties bruikbaar kunnen zijn.
CreativiteitJe slaat de plank misHet idee is er wel maar het resultaat mist belangrijke delenJe hebt de opdracht netjes uitgewerktJe hebt zichtbaar met plezier iets bedacht dat een ander niet had of je hebt een 2e keuze-opdracht gedaan.
A3ZelfbeoordelingJe maakte geen zelfbeoordelingDe docent keurt je zelfbeoordeling afJe zelfbeoordeling is betrouwbaar, want resultaten zijn ingelinkt en het verhaal is uitgelegdJe bent in staat een eigen planning te maken en deze te onderhouden (pro)

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161