Hogeschool Rotterdam peilt belangstelling Information Security

De Rotterdam Academy van Hogeschool Rotterdam is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Associate degree-opleiding genaamd Information Security. Zij willen graag weten hoe havisten over deze nieuwe opleiding denken.

Met de AD Information Security leer je om te gaan met Information Security-vraagstukken zodat secure werken in een organisatie wordt bevorderd. Als afgestudeerde van deze opleiding kun je overal aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsleven, de overheid, de gezondheidszorg en het onderwijs. Ook is een dienstverband bij een kleinere dienstverlenende IT-organisatie mogelijk.

Met jouw inbreng kan Hogeschool Rotterdam de opleiding verder ontwikkelen en goed laten aansluiten bij het beeld en de behoefte van mogelijk toekomstige studenten. Daarom vragen we je om jouw mening. Ook als je bij de titel van de opleiding denkt dat de opleiding niks voor jou is, horen we graag je mening. De vragen zijn in het Nederlands. Het invullen van de vragen kost ongeveer 8 minuten, inclusief het lezen van een korte omschrijving van de opleiding. Je kunt de vragenlijst openen door op de volgende link te klikken:

(Alleen voor Havo)

https://vragenlijst.lexnova.nl/index.php/569927?lang=nl open tot 17 oktober 2021

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161