NFT Mania

Dit zijn geen gekkies meer achter hun computer. Ze nemen nu de wereld over. Vinden ze zelf ook. Korrel zout in de buurt. Maar wel kijken. Alle dubbele lesuren behalve H5 kijken we dit. VPRO Tegenlicht NFT Mania.

Why is NFT Art important right now? Because it is the beginning of a new civilization

Krista kim

De vergankelijkheid en de wegwerpcultuur van muziek en beeld… de waarde is een beetje weg. Het moment dat je die waarde kan vastleggen, dan krijgen ze (de mensen) misschien gevoel bij wat je weggeeft.

Don diablo over digital art

Why are these incredibly ugly images sold for so much money

HARM van den Dorpel over de NFT-doorbraak

Algoritmische Archeologie: vergissingen van programmeurs die gecorrigeerd worden door programmeurs die erna komen

Harm van den Dorpel

We are now at a turning point… The world is litertally a blanc canvas. Infinite possibiliies. Every artist can participate in this infinite space. (..)

KRISTA KIM (samengevat)

Kapitalisme is waar nu de nadruk op wordt gelegd maar dat is het dus juist niet. Dit gaat juist over het verspreiden van resources.

DON DIABLO

Social Media is voor NFT-verzamelaars een soort campaign geworden …. het is voor mij op social media niet meer duidelijk of ze het kunstwerk zo mooi vinden (…) of dat ze proberen te profiteren van een waardestijging.

Harm van den dorpel

Attention is the most scarce assett.

Luiz of Fingerprints dao

If meta and facebook want to survive they will have to find out how to decentralise. (…) The future is about (…) owning your own IP (intellectual property).

Krista kim

Eloquent Architect 161

Eloquent Architect 161